Набори для наукових досліджень

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Набори для наукових досліджень

  • Danko Toys

    61 грн
    Набір для творчості Magic Crystal, зростаюче дерево(OMC-01-06) Набір для творчості Magic Crystal, зростаюче дерево Характеристики Набір для творчості Magic Crystal, зростаюче дерево(OMC-01-06) Вид Хімія Вік 6 років Країна-виробник товару Україна Країна реєстрації бренду Україна
  • 4M

    452 грн
    Набір для досліджень 4M Торнадо (00-03363) Влаштуйте справжнє торнадо прямо на вашому столі! Знадобиться порожня пластикова пляшка і набір для досліджень від 4М.
  • 4M

    446 грн
    Набір для досліджень 4M Метеорологія (00-03402) Створіть туман, досліджуйте парниковий ефект, побудуйте модель кругообігу води і дізнайтеся про дії кислотного дощу на рослини з набором для досліджень від 4М! Комплект із серії Green Science буде цікавий дітям від 8 років.
  • COG

    249 грн
    Набір для експериментів Зелені експерименти Professor Ein-O COG E2595 Набір для експериментів Зелені експерименти Professor Ein-O COG E2595 Набір для експериментів розрахований на дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. Настільна гра Зелені експерименти (E2595) для проведення захоплюючих лабораторних досліджень.
  • COG

    115 грн
    Набір для експериментів Слизька плівка Professor Ein-O COG E2401IS Набір для експериментів Слизька плівка Professor Ein-O COG E2401IS Набір для експериментів розрахований на дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. Набір для досліджень Слизька плівка (E2401IS) - неймовірно захоплююча і пізнавальна гра, яка стане ідеальним подарунком дітям...
  • COG

    142 грн
    Набір для дослідів Штучна слина Professor Ein-O COG E2366SS Набір для дослідів Штучна слина Professor Ein-O COG E2366SS Набор для опытов Искусственная слюна - игрушки этого бренда рассчитаны на детей старшего дошкольного и младшего школьного возраста. Настольная игра Professor EIN-O Искусствeнная слюна (E2366SS) позволяет в веселой и игровой форме изучить...
  • СЕС Кріейтів

    360 грн
    Зростаюча Іграшка - Діно В Яйці Іграшка - ДІНО В ЯЙЦІ дозволить виростити власного динозавра з штучного яйця. Варто тільки покласти іграшкова яйце в теплу воду і через 24 години шкаралупа почне руйнуватися, через 48 годин з неї здасться маленький динозавр.
  • СЕС Кріейтів

    466 грн
    Набір Серії Дослідник - Розкопки Скелет Тиранозавра РОЗКОПКИ СКЕЛЕТ ТИРАНОЗАВРА - це набір для юних дослідників-палеонтологів, які вирішили присвятити вільний час пошуків і вивчення решток вимерлих динозаврів! Зібрана і цілісна фігури стануть прекрасним трофеєм і колекційної іграшкою Вашого палеонтолога!
  • Viga

    442 грн
    Набір для навчання і НУШ Viga Toys Вивчаємо кольори (44505) Набір для навчання та НУШ Вивчаємо кольори допоможе дитині запам'ятати 5 кольорів: червоний, оранжевий, жовтий, зелений, блакитний, фіолетовий. Зберіть ряд пазлів із зображеннями однакового кольору.
  • Edu-Toys

    362 грн
    Набір натураліста Edu-Toys Контейнер для комах з лупами 4x (BL201) Контейнер вентильований для комах має дві лупи (зверху і збоку) з 4-кратним збільшенням. Дві людини одночасно можуть спостерігати за комахами всередині.
  • Edu-Toys

    416 грн
    Оптичний прилад Edu-Toys Лупа 2x 3x / 4x (JS008) Лупа з діаметром лінзи 100 мм із збільшенням 2x 3x / 4x. З таким оптичним приладом дитина може спостерігати за природою: шукати і розглядати на землі і деревах комах, листя, каміння.
  • Edu-Toys

    891 грн
    Набір для досліджень Edu-Toys Мої перші ваги (JS002) Набір Моя перша лабораторія познайомить малюка з обладнанням для науково-дослідної роботи. Граючи з набором, дитина засвоює основи STEM, які знадобляться для успіху в подальшому житті та вибору професії.
  • Edu-Toys

    977 грн
    Набір для досліджень Edu-Toys Модель пальника (JS004) Макет пальник Бунзена допоможе в підготовці молодих вчених через безпечні змодельовані процедури. Пластиковий аналог лабораторної пальника допомагає дітям зрозуміти важливість нагріву в експериментах.
  • Edu-Toys

    1 925 грн
    Набір для досліджень Проектор сузір'їв (GE018) Набір Проектор сузір'їв складається з: проектора, перемикача обертання, перемикача освітлення, світлової вказівки, інструкції з експлуатації, компакт-диску з програмою Киберскай. Киберскай – это развлекательная и образовательная астрономическая программа.
  • Edu-Toys

    848 грн
    Набір для досліджень Edu-Toys Модель серця людини збірна, 14 см (SK009) Збірна модель серця людини 14 см у висоту з 31 елементів з підставкою. Зберіть по інструкції макет і вивчіть будову людського серця.
  • Edu-Toys

    526 грн
    Набір для досліджень Edu-Toys Модель очного яблука збірна, 14 см (SK007) Збірна модель очного яблука 14 см у висоту з 35 елементів з підставкою. Зберіть по інструкції макет і вивчіть будову людського ока.
  • Edu-Toys

    1 008 грн
    Набір для досліджень Edu-Toys Досліди з магнітами (MA052) За допомогою цього барвистого набору магнітів можна в ігровій формі продемонструвати тяжіння і відштовхування магнітів і «побачити» магнітне поле. Вміст набору: - 2 машини, - 8 кільцевих магнітів, - підставка, - 2 фігурки, - 2 магнітних стрижня, - 1 паличка, - 2 коробочки з залізним порошком, -...
  • Edu-Toys

    891 грн
    Набір натураліста Edu-Toys Пісочний годинник (JS007) Набір під назвою Пісочний таймер містить різні предмети для пізнавальної гри в пісочниці на вулиці. В комплекті: - 2 великі чаші, - 2 великих кришки, - підставка для пробірок, - дрібне сито, - маленький з'єднувач, - 2 маленькі чаші, - великий з'єднувач, - велике сито, - фільтр, - 2 перехідника для...
  • Edu-Toys

    582 грн
    Набір для досліджень Edu-Toys Лабораторні інструменти (JS019) Набір для розвитку дрібної моторики у вигляді інструментів для лабораторії. Це цікавий спосіб розвинути м'язи рук, а також дізнатися про наукові пристосуваннях.
  • Strateg

    75 грн
    Набір Strateg Ocean of emotion українською (30463) Захоплююча розвага - зростаючі в розмірах кульки і фігурки тварин з набору «Ocean of emotion». Досить опустити їх у воду, і вони збільшаться в розмірах у багато разів!

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out