Виготовлення прикрас

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Виготовлення прикрас

  • Ідейка

    61 грн
    Набір гудзиків Морські мешканці Ідейка (97093) (113436) Набір яскравих дерев'яних гудзиків. За допомогою них і декоративної стрічки можна створити оригінальний браслет, прикрасити одяг, взуття або вітальні листівки.
  • Ідейка

    61 грн
    Набір гудзиків Морське пригода Ідейка (97053) (32207) Набір яскравих дерев'яних гудзиків. За допомогою них і декоративної стрічки можна створити оригінальний браслет, прикрасити одяг, взуття або вітальні листівки.
  • Ідейка

    61 грн
    Набір гудзиків Метелики Ідейка (97057) (32209) Набір яскравих дерев'яних гудзиків. За допомогою них і декоративної стрічки можна створити оригінальний браслет, прикрасити одяг, взуття або вітальні листівки.
  • Ідейка

    61 грн
    Набір гудзиків Яскраве літо Ідейка (97056) (114822) Набір яскравих дерев'яних гудзиків. За допомогою них і декоративної стрічки можна створити оригінальний браслет, прикрасити одяг, взуття або вітальні листівки.
  • Ідейка

    63 грн
    Набір дерев'яних гудзиків «Сови» Ідейка (97055) Набір яскравих дерев'яних гудзиків. З допомогою них і декоративної стрічки можна створити оригінальний браслет, прикрасити одяг, взуття або вітальні листівки.
  • 566 грн
    Творчий набір Clementonі Princess Кришталеві прикраси (18517) З цим унікальним і блискучим набором легко і весело створювати фантастичні прикраси і кришталеві камені, як ці чудові принцеси Діснея! Використовуйте цю велику лабораторію, щоб створювати дійсно красиві кристали, перетворювати їх в дорогоцінні підвіски і створювати дуже оригінальні та унікальні...
  • 251 грн
    Творчий набір Clementonі Princess Модні браслети принцеси (15228) Набір для виготовлення браслетів Disney Princess і творчого підходу! Містить безліч кольорових пластикових браслети для прикраси з блиском пудри, дрібними коштовними каменями і персоналізованими наклейками у неповторному чарівному стилі!
  • 1 079 грн
    Фабрика сюрпризов Clementoni Crea Idea (15287) Фабрика позволяет создавать шары, которые скрывают фантастические сюрпризы от ваших друзей! Смешайте ингредиенты в миксере, вылейте в форму, положите сюрприз, накройте смесью и дайте высохнуть.
  • 629 грн
    Творчий набір Clementonі Crazy Chic Створи свої годинники (78254) Похваліться своїми шикарними 'Crazy Chic' годинами: вибирайте смужки для ремінця або вішайте свої годинники на ланцюжок і завжди виглядати ідеально і модно! Набір містить: - кварцові годинники (діаметром приблизно 3 см), - кольорові шкіряні ремінці (довжина близько 20,5 см), - знімний...
  • Clover

    186 грн
    Пристрій Clover для виготовлення вузла Flower Knot (8501) За допомогою цього пристосування можна створити стильні аксесуари у вигляді вузла з шнура. Вони широко використовуються для виготовлення ювелірних виробів, виробів з бісеру, гудзики та ін.
  • Clover

    249 грн
    Пристрій Clover для виготовлення квітів Yo-Yo з тканини (8706) Пластиковий пристрій для швидкого і простого створення невеликих об ємних квітів з тканини у формі йо-йо для декорування сумочок, скатертин та інших виробів. На упаковці є покрокова інструкція по використанню.
  • Clover

    240 грн
    Пристрій Clover для виготовлення Канзаші Орхідея маленька (8486) Пластиковий пристрій для швидкого і простого створення Канзаші Орхідея, щоб зробити традиційні японські квіти з тканини, які можна використовувати як гарні прикраси для волосся або на швейні вироби, для декорування одягу, сумочок, скатертин та інших виробів. Виробник : Clover Розмір - 5,1 див.
  • Clover

    333 грн
    Пристрій Clover для створення великих троянд (8472C) Пластиковий багаторазовий пристрій для швидкого і простого створення невеликих красивих м'яких троянд для декорування. На упаковці є покрокова інструкція по використанню.
  • Clover

    240 грн
    Пристрій Clover для виготовлення Канзаші маленька Ромашка (8488) Пластиковий пристрій для швидкого і простого створення Канзаші Ромашка, щоб зробити традиційні японські квіти з тканини, які можна використовувати як гарні прикраси для волосся на швейні вироби, для декорування одягу, сумочок, скатертин та інших виробів. Виробник: Clover Розмір - 7,6 див.
  • Clover

    26 700 грн
    Пристрій Clover для виготовлення Канзаші з круглою пелюсткою маленьких (8480) Пластиковий пристрій для швидкого і простого створення Канзаші з круглими пелюстками, щоб зробити традиційні японські квіти з тканини, які можна використовувати як гарні прикраси для волосся або на швейні вироби, для декорування одягу, сумочок, скатертин та інших виробів....
  • Clover

    240 грн
    Пристрій Clover для виготовлення Канзаші з призбираними пелюстками маленьких (8484) Пластиковий пристрій для швидкого і простого створення Канзаші з призбираними пелюстками, щоб зробити традиційні японські квіти з тканини, які можна використовувати як гарні прикраси для волосся або на ішвейні вироби, для декорування одягу, сумочок, скатертин та інших...
  • Clover

    240 грн
    Пристрій Clover для виготовлення Канзаші з гострими пелюстками маленьких (8482) Пластиковий пристрій для швидкого і простого створення Канзаші з гострими пелюстками, щоб зробити традиційні японські квіти з тканини, які можна використовувати як гарні прикраси для волосся або на швейні вироби, для декорування одягу, сумочок, скатертин та інших виробів....
  • Clover

    228 грн
    Пристрій Clover для виготовлення кружків Yo-Yo з тканини (8700) Пластиковий пристрій для швидкого і простого створення невеликих об ємних квітів з тканини у формі йо-йо для декорування сумочок, скатертин та інших виробів. На упаковці є покрокова інструкція по використанню.
  • Clover

    207 грн
    Пристрій Clover для створення прикрас зі стрічок маленький Bow Maker (8450C) Пластиковий пристрій для швидкого і простого створення невеликих об ємних прикрас зі стрічок і тканини у формі трикутника, 5-променевої і 7-променевої зірки для декорування. На упаковці є покрокова інструкція по використанню.
  • Clover

    186 грн
    Пристрій Clover для виготовлення вузла Ball Knot (8504) За допомогою цього пристосування можна створити стильні аксесуари у вигляді вузла з шнура. Вони широко використовуються для виготовлення ювелірних виробів, виробів з бісеру, ґудзиків і ін.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out