Захист

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Захист

  • Crazy Safety

    2 340 грн
    Шолом Crazy Safety Pink Leopard Crazy Safety пропонує світ, наповнений дикими, але в той же час, чарівними тваринами, які просто чекають, щоб стати кращим другом для дитини. Разом з яскравими персонажами ви знайдете серію якісних шоломів і аксесуарами, що забезпечують безпеку в дорожньому русі.
  • Cardiff Skate

    1 800 грн
    Захисний Шолом Cardiff Skate WHITE S-M Захисний шолом CARDIFF SKATE HELMET - надійний захист та додатковий стильний аксесуар до Ваших роликових ковзанів CARDIFF SKATE. Форма внутрішньої частини захисного шолома CARDIFF SKATE була розроблена таким чином, щоб він міг використовуватися для різних розмірів голови, що досягається наявністю в комплекті двох...
  • Maraton

    495 грн
    Захисний шолом Maraton SportHelmet (51-56) Блакитний Захисний шолом Maraton SportHelmet (51-56) Блакитний захистить дитину від травм і ударів. Верхній шар з пластику оберігає голову гонщика від ударів.
  • 158 грн
    Комплект захисту Best Board 3 в 1 розмір S-M Червоний (F22252) Ваш малюк обожнює кататися на велосипеді, самокаті, скейті чи роликах – тоді саме час подумати про захист, так як падіння і травми, особливо серед новачків – на жаль, явище досить поширене. Найбільш часто страждають зап'ястя, ліктьові і колінні суглоби.
  • 158 грн
    Комплект захисту Best Board 3 в 1 розмір S-M Фіолетовий (F22252) Ваш малюк обожнює кататися на велосипеді, самокаті, скейті чи роликах – тоді саме час подумати про захист, так як падіння і травми, особливо серед новачків – на жаль, явище досить поширене. Найбільш часто страждають зап'ястя, ліктьові і колінні суглоби.
  • 907 грн
    Шорти Sport Gear Kids для дітей і підлітків (Чорний, 2XS) Захисні дитячі шорти просто необхідні, якщо ваші діти люблять заняття активними видами спорту (лижі, ролики, ковзани, сноуборд, скейт) і при цьому часто падають. Шорти Sport Gear захистять від ударів куприк, сідниці і стегна.
  • 907 грн
    Шорти Sport Gear Kids для дітей і підлітків (Синій, 5XS) Захисні дитячі шорти просто необхідні, якщо ваші діти люблять заняття активними видами спорту (лижі, ролики, ковзани, сноуборд, скейт) і при цьому часто падають. Шорти Sport Gear захистять від ударів куприк, сідниці і стегна.
  • 907 грн
    Шорти Sport Gear Kids для дітей і підлітків (Жовтий, 2XS) Захисні дитячі шорти просто необхідні, якщо ваші діти люблять заняття активними видами спорту (лижі, ролики, ковзани, сноуборд, скейт) і при цьому часто падають. Шорти Sport Gear захистять від ударів куприк, сідниці і стегна.
  • 907 грн
    Шорти Sport Gear Kids для дітей і підлітків (Чорний, 3XS) Захисні дитячі шорти просто необхідні, якщо ваші діти люблять заняття активними видами спорту (лижі, ролики, ковзани, сноуборд, скейт) і при цьому часто падають. Шорти Sport Gear захистять від ударів куприк, сідниці і стегна.
  • Triple Eight

    720 грн
    Захист Triple Eight Saver Series Wristsaver Ii (S) Triple Eight Saver Series Wristsaver II — это перчатки-наладонники для защиты ладоней от ссадин. Все, кто когда-либо катался на роликовых коньках по асфальту, знают, как неприятно падать на эту твердую поверхность.
  • 907 грн
    Шорти Sport Gear Kids для дітей і підлітків (Червоний, 2XS) Захисні дитячі шорти просто необхідні, якщо ваші діти люблять заняття активними видами спорту (лижі, ролики, ковзани, сноуборд, скейт) і при цьому часто падають. Шорти Sport Gear захистять від ударів куприк, сідниці і стегна.
  • 907 грн
    Шорти Sport Gear Kids для дітей і підлітків (Чорний, 4XS) Захисні дитячі шорти просто необхідні, якщо ваші діти люблять заняття активними видами спорту (лижі, ролики, ковзани, сноуборд, скейт) і при цьому часто падають. Шорти Sport Gear захистять від ударів куприк, сідниці і стегна.
  • 907 грн
    Шорти Sport Gear Kids для дітей і підлітків (Сірий, 2XS) Захисні дитячі шорти просто необхідні, якщо ваші діти люблять заняття активними видами спорту (лижі, ролики, ковзани, сноуборд, скейт) і при цьому часто падають. Шорти Sport Gear захистять від ударів куприк, сідниці і стегна.
  • 998 грн
    Шорти Sport Gear Adult для дорослих (XXXL, Синій) Спеціальні захисні шорти - важливий елемент захисту, якщо Ви займаєтеся активними видами спорту: кататися на роликах, ковзанах, сноуборді. Шорти створені спеціально для захисту куприка і всього кульшового суглоба.
  • X-Road

    225 грн
    Захист для роликів дитяча X-Road PW308 blue L У даний набір (захист для роликів дитячий) входить захист для колін, логтей і зап'ясть Колір: синій - нашита поліуретанова захист на липучках, з синтетичної тканини (стрічка) - яскравий дизайн - ремінці кріплень еластичні, на липучках Дана захист для роликів дуже стане в нагоді для початківців ролерів,...
  • 907 грн
    Шорти Sport Gear Kids для дітей і підлітків (Жовтий, 3XS) Захисні дитячі шорти просто необхідні, якщо ваші діти люблять заняття активними видами спорту (лижі, ролики, ковзани, сноуборд, скейт) і при цьому часто падають. Шорти Sport Gear захистять від ударів куприк, сідниці і стегна.
  • 1 109 грн
    Шорти Sport Gear Adult для дорослих (L, Сірий) Спеціальні захисні шорти - важливий елемент захисту, якщо Ви займаєтеся активними видами спорту: кататися на роликах, ковзанах, сноуборді. Шорти створені спеціально для захисту куприка і всього кульшового суглоба.
  • 1 109 грн
    Шорти Sport Gear Adult для дорослих (XS, Червоний) Спеціальні захисні шорти - важливий елемент захисту, якщо Ви займаєтеся активними видами спорту: кататися на роликах, ковзанах, сноуборді. Шорти створені спеціально для захисту куприка і всього кульшового суглоба.
  • REKD

    1 609 грн
    Набір захисту REKD Recreational (Чорний, M) REKD Recreational – набір роликової захисту. Підійде початківцям райдерам або для агресивного катання.
  • SFR

    1 143 грн
    Захист набір SFR Essentials Jr (Цукерочка candi L) SFR Essentials – підліткова захист для райдерів початкового рівня. Міцні зносостійкі чаші на коліна і лікті разом з м'якими, еластичними ременями забезпечать надійний захист, підтримку і комфорт.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out