Гаражі і паркінги для машинок

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Гаражі і паркінги для машинок

  • AToys

    976 грн
    Особливості: розмір машинки: 7 см. У комплекті: 1.
  • GoodPlay

    1 295 грн
    Гоночні треки, спуски та гаражі – завжди цікаві для хлопчакам. Дана модель гаража для машинок має два поверхи, бокси і спуски для автомобілів, а також вертолітний майданчик на даху.
  • Bambi

    236 грн
    Чотирирівнева парковка Bambi Мега парковка оснащена з'їздами для автомобілів, паркувальними поверхами, трасою навколо центру.Круті спуски, колова дорога – у наборі є все, що потрібно для маленького автомобіліста.4 машинки, які йдуть в комплекті, зроблять гру гармонійною і захоплюючою. Різні автотреки та іграшкові паркування допомагають дітям розвивати...
  • IKEA

    684 грн
    <,div>Розміри товаруspan>Дизайнер:Henrik JohanssonХарактеристики Країна-виробник товару Польща
  • Joy Toy

    387 грн
    Ігровий набір Joy Toy City Parking Парковка 4 рівня з вертолітним майданчиком являє собою прекрасно деталізований і яскравий набір, який своїм зовнішнім виглядом закохає в себе кожного хлопчиська, люблячого різноманітну міську техніку! Даний ігровий набір обов'язково сподобається юним автолюбителям.
  • Peng Rong

    710 грн
    Оригінальна дитяча гра гараж P871-A Транспорт – чудовий подарунок для будь-якого хлопчика старше трьох років, який захоплюється технікою і любить сюжетно-рольові ігри. У компанії з цим чудовим набором Ваш непосида вже точно не занудьгує.
  • Majorette

    1 337 грн
    Грати з машинками люблять практично всі хлопчики. І, звичайно, у грі вони відтворюють всі необхідні маніпуляції для догляду за автомобілем.
  • SSZ

    924 грн
    Машинка стане справжньою знахідкою для маленьких любителів автотехніки, які обожнюють цікаві сюжетно-рольові ігри з машинками. У комплект входить моделі різних машинок, вертоліт, а також велика кількість всіляких, корисних аксесуарів і дорожніх знаків.
  • SSZ

    924 грн
    Машинка стане справжньою знахідкою для маленьких любителів автотехніки, які обожнюють цікаві сюжетно-рольові ігри з машинками. У комплект входить моделі різних машинок, вертоліт, а також велика кількість всіляких, корисних аксесуарів і дорожніх знаків.
  • Bambi

    165 грн
    Це дуже захоплююча гра для дитини від трьох років. Всі деталі добре між собою кріпляться, не мають запаху.
  • Hot Wheels

    1 381 грн
    Влаштовуй неймовірні пригоди своїх машинок Hot Wheels в цьому величезному багатоповерховому гаражі. Тут є ліфт для підйому машинок на верхній рівень, рухлива карусель-парковка, двосмуговий трек для пристрою паралельних гонок і заправна станція призначена для заправки машинок перед поверненням на трасу для наступної гонки.
  • Hot Wheels

    3 767 грн
    Відтепер всі машинки будуть на своєму місці, адже оновлений великий гараж від Hot Wheels має цілих 4 поверхи, і більше 90 паркувальних місць. Піднявши автоматичним ліфтом машини на верхній поверх, можна влаштувати справжні перегони.
  • IKEA

    685 грн
    Гараж з евакуатором IKEA (ІКЕА) LILLABO іграшковий (201.714.73) Код товару: 201.714.73 Головні риси-Дитина буде із задоволенням грати в цей гараж з різними рівнями і відсіками, розсувними дверцятами, паркувальним простір і навіть знімним пандусом. -Розвиває дрібну моторику та логічне мислення.Опис і розміри товаруЧастини із пластику: Поліпропілен,...
  • Majorette

    1 037 грн
    Це не просто парковка для автомобілів, це те, про що мріє кожен гонщик - стоянка, на якій можна зробити старт прямо з місця і пуститися по трасі на швидкості. Багаторівневий трек з гаражем і екстремально зігнутої трасою, завдяки рампам і місць посадки, транспортні засоби можуть виконувати всілякі трюки.
  • Сентос

    2 689 грн
    Інтерактивний трек порадує діточок безліччю яскравих кольорів, цікавих елементів. Ця прекрасна іграшка надовго захопить вашого малюка.
  • IKEA

    518 грн
    Головні риси-Дитина буде із задоволенням грати в цей гараж з різними рівнями і відсіками, розсувними дверцятами, паркувальним простір і навіть знімним пандусом. -Розвиває дрібну моторику та логічне мислення.Розміри і вага упаковкиПакування: 1 Арт номер: 201.714.73 Ширина:22см Высота7см Довжина:40 см Вага:1,4 кг кількість 1 Опис і розміри товаруЧастини із...
  • Metr+

    307 грн
    Паркінг стане корисною і цікавою іграшкою для Вашої дитини і його друзів. Також до складу входять 4 машинки, якими можна грати окремо.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out