Виготовлення прикрас

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Виготовлення прикрас

  • Ранок

    44 грн
    Здавна українські дівчата прикрашали волосся квітами. Шкіра квітка мала своє значення.
  • Happy

    304 грн
    Набір для створення прикрас приведе в захват маленьких модниць. З допомогою набору дівчинка зможе самостійно зібрати барвисті браслети, намиста та інші аксесуари.
  • Melissa & Doug

    482 грн
    Набір намистинок Квітковий сад Melissa & Doug - завдяки різнобарвним бусинкам у формі квіток, можна зібрати намисто і браслети будь-якої довжини, варіантів стільки ж скільки уяви і фантазії. Дрібні намистинки сприяє розвитку моторики ручок, розвивають посидючість, а також сприяють розширенню творчих навичок.
  • Melissa & Doug

    501 грн
    Набір намистинок Метелики Melissa & Doug - завдяки різнобарвним бусинкам у формі метеликів, можна зібрати намисто і браслети будь-якої довжини, варіантів стільки ж скільки уяви і фантазії. Дрібні намистинки сприяє розвитку моторики ручок, розвивають посидючість, а також сприяють розширенню творчих навичок.
  • Лентоманія

    11 грн
    Троянди з фоамирана на дротяних ніжках використовуються для виготовлення різних прикрас ручної роботи, а також ведмедиків з троянд. Діаметр: близько 20-25мм Кількість: 12 шт Характеристики Вік 3 роки Комплект постачання 12 шт Колір М'ятний Вид Набори для виготовлення прикрас
  • Danko Toys

    121 грн
    Використовуючи комплект 'Бісер+ фенечка' дитина зуміє без додаткової допомоги створити привабливі фігури-коштовності для кімнати або прикраси для нарядів, використовуючи при цьому наполегливість і уяву. У цьому комплекті ви побачите багато типів бісеринок, які розрізняються по частині забарвленням і обсягом, спец.
  • Totum

    242 грн
    Браслети з підвісками зараз в тренді. Тематичні підвіски можна комбінувати, знімати, додавати, і таким чином завжди мати оновлений неповторний браслет.
  • Лентоманія

    32 грн
    Текстильні намистини завоювали свою популярність серед дитячої творчості та різних видів декору. Їх можна пришивати, приклеювати, комбінувати з синельної дротом і створювати милі вироби з дітками, прикрашати лялькову одяг, виготовляти оригінальні заколочки для діток, створювати новорічні прикраси і використовувати для декору інтер'єру до новорічних свят.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out