3D-малювання

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

3D-малювання

  • Strateg

    53 грн
    Важко знайти дитину, яка не любить малювати. Альбоми, фарби, розлині зошити та олівці – це є в кожній дитячій.
  • Magic

    291 грн
    3D дошка для малювання 3D Magic Drawing Board є прозорою дошкою з візуальним 3D ефектом. Він надасть ідеальну можливість розвинути потенціал уяви ваших дітлахів.
  • Strateg

    43 грн
    Раскраска – это не только картина, но и веселая и интересная история, которую каждый малыш может создать сам с помощью 3D раскраски «Дора путешественница» (Стратег Арт.1001). Ребенок сам сможет определить, как будет выглядеть первоначальная картинка в результате его творческих усилий, подобрать цвета, использовать для украшения различные материалы.
  • Strateg

    45 грн
    Важко знайти дитину, яка не любить малювати. Альбоми, фарби, розлині зошити та олівці – це є в кожній дитячій.
  • Gude

    21 060 грн
    Завдяки передовій інверторній технології ISG 1200 ECO призначений для роботи з високочутливими електронними пристроями, тобто пристроями з вбудованою друкованою платою, як-от смартфони, комп'ютери, телевізори тощо. Він постачається в практичному, зручному форматі та працює з приємною гучністю.
  • Stanley

    36 774 грн
    Інформація про продукт Інверторна генераторна установка з двома розетками 230 В і однією розеткою 12 В! Інверторна генераторна установка SIG 1900S від Stanley — це потужна, універсальна та водночас зручна в транспортуванні модель, що дає змогу приводити в дію різні електроінструменти та побутову техніку під час будівельних робіт і невдалих вимкнень...
  • Toy Magic

    205 грн
    Ігровий набір з 3D-ефектом Toy Magic 3D динозавр Ігровий набір Magic Drawing Board представлений у вигляді дошки для малювання з 3D-ефектом. Він складається з дошки, підставки, 4 кольорових фломастерів, 3D-очок і 3 кольорових картинок.
  • Toy Magic

    277 грн
    Ігровий набір з 3D-ефектом Toy Magic 3D казковий патруль Ігровий набір Magic Drawing Board представлений у вигляді дошки для малювання з 3D-ефектом. Він складається з дошки, підставки, 4 кольорових фломастерів, 3D-очок і 3 кольорових картинок.
  • Toy Magic

    259 грн
    Ігровий набір з 3D-ефектом Toy Magic 3D космос Ігровий набір Magic Drawing Board представлений у вигляді дошки для малювання з 3D-ефектом. Він складається з дошки, підставки, 4 кольорових фломастерів, 3D-очок і 3 кольорових картинок.
  • Baseus

    283 грн
    Ігровий набір 3D Magic Drawing Board представлений у вигляді дошки для малювання з 3D-ефектом.Він складається з дошки, підставки, 4 кольорових фломастерів, 3D-очок і 3 кольорових картинок. Універсальний набір посприяє розвитку творчих навиків дитини і миттєво захопить його, завдяки наявності стереоскопічного ефекту зображень при надіванні 3D-окулярів.
  • Sunroz

    1 029 грн
    Розвиваюча гра для дітей SUNROZ Magic 3D являє собою дошкільний навчальні картки віртуальної реальності. У набір входять дитячі картки 100 шт.
  • Помсіз

    300 грн
    Помсиз милі, привабливі, інтерактивні домашні тварини (схоже, кішки), яких ви можете взяти з собою в пригоди. Оберніть їх навколо рук і спостерігайте, як їх очі світяться різними кольорами.Pomsies привабливі, розумні, оскільки вони милі і приємні.
  • Sunroz

    293 грн
    Magic Drawing Board 3D Супер іграшка для розвитку моторики рук, просторового мислення, креативного мислення і посидючості, яка знадобиться на шкільних заняттях. При цьому красиво і дивно як для дітей так і для дорослих.
  • Danko Toys

    262 грн
    Картина за номерами (320х230 мм). У наборі: рамка, 12 акрилових фарб (основні кольори + відтінки), пензлик, контурна заготівля 2 шт., інструкція.Бренд: DankotoysУпаковка: КоробкаЦвет: РазноцветВес в упаковці: 350 гГабариты в упаковці: 34 x 4 x 25 смГабариты без упаковки: 34 x 4 x 25 смСтрана виробник: УкраинаМатериал: КомбинированныйКомплектация: Рамка,...
  • Danko Toys

    142 грн
    Расписной конструктор - увлекательное, творческое, строительно-собирательное изобретение. Многие из Вас наверняка очень любят рисовать, а кто-то обожает собирать игрушки своими руками и играть с ними.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out