3D-ручки

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

3D-ручки

  • 833 грн
    3D-ручка для малювання 3D Pen 2 і 150 метрів різнобарвного пластику з Трафаретами, Рожева Комплект 3D-ручка + 150 метрів різнокольорового пластику + трафарети 3D ручка - це пристрій, який надає її власнику простір для творчості, можливість будівництва об'ємних картин і створювати тривимірні об'єкти. 3д ручка для малювання використовує ABS та PLA пластик.
  • 833 грн
    3D-ручка для малювання 3D Pen 2 і 150 метрів різнобарвного пластику з Трафаретами, Фіолетова Комплект 3D-ручка + 150 метрів різнокольорового пластику + трафарети 3D ручка - це пристрій, який надає її власнику простір для творчості, можливість будівництва об'ємних картин і створювати тривимірні об'єкти. 3д ручка для малювання використовує ABS та PLA пластик.
  • 644 грн
    3D-ручка для малювання 3D Pen 2 і 50 метрів разноцветно пластика + Трафарети, Рожева Комплект 3D-ручка + 50 метрів різнокольорового пластику + трафарети 3D ручка - це пристрій, який надає її власнику простір для творчості, можливість будівництва об'ємних картин і створювати тривимірні об'єкти. 3д ручка для малювання використовує ABS та PLA пластик.
  • 659 грн
    3Д ручка з LCD Дисплеєм 3D PEN для малювання Еко Пластиком, Рожева 3Д РУЧКА З LCD ДИСПЛЕЄМ 3D PEN ДЛЯ МАЛЮВАННЯ ЕКО ПЛАСТИКОМ – ДИТЯЧА РУЧКА ДЛЯ ТВОРЧОСТІ З КЕРОВАНОЮ ТЕМПЕРАТУРОЮ І ЗМІННИМ СОПЛОМ, РОЖЕВА 3D ручка – це пристрій який надає її власнику простір для творчості, можливість побудови об'ємних картин і створення тривимірних об'єктів. Вона має...
  • 662 грн
    3Д ручка з LCD Дисплеєм 3D PEN для малювання Еко Пластиком, Фіолетова 3Д РУЧКА З LCD ДИСПЛЕЄМ 3D PEN ДЛЯ МАЛЮВАННЯ ЕКО ПЛАСТИКОМ – ДИТЯЧА РУЧКА ДЛЯ ТВОРЧОСТІ З КЕРОВАНОЮ ТЕМПЕРАТУРОЮ І ЗМІННИМ СОПЛОМ, ФІОЛЕТОВА 3D ручка – це пристрій який надає її власнику простір для творчості, можливість побудови об'ємних картин і створення тривимірних об'єктів. Вона...
  • 659 грн
    3Д ручка з LCD Дисплеєм 3D PEN для малювання Еко Пластиком, Жовта 3Д РУЧКА З LCD ДИСПЛЕЄМ 3D PEN ДЛЯ МАЛЮВАННЯ ЕКО ПЛАСТИКОМ – ДИТЯЧА РУЧКА ДЛЯ ТВОРЧОСТІ З КЕРОВАНОЮ ТЕМПЕРАТУРОЮ І ЗМІННИМ СОПЛОМ, ЖОВТА 3D ручка – це пристрій який надає її власнику простір для творчості, можливість побудови об'ємних картин і створення тривимірних об'єктів. Вона має...
  • 659 грн
    3Д ручка з LCD Дисплеєм 3D PEN для малювання Еко Пластиком, Блакитна 3Д РУЧКА З LCD ДИСПЛЕЄМ 3D PEN ДЛЯ МАЛЮВАННЯ ЕКО ПЛАСТИКОМ – ДИТЯЧА РУЧКА ДЛЯ ТВОРЧОСТІ З КЕРОВАНОЮ ТЕМПЕРАТУРОЮ І ЗМІННИМ СОПЛОМ, БЛАКИТНА 3D ручка – це пристрій який надає її власнику простір для творчості, можливість побудови об'ємних картин і створення тривимірних об'єктів. Вона має...
  • 719 грн
    3D-ручка Easy Paint акумуляторна з трафаретом та 8 кольорів пластику K9901 рожева 3D ручка для дитячої творчості, в комплекті з 8-ма кольорами пластику. Ручка створена спеціально для дітей.
  • 673 грн
    3D-ручка ArtStik 2 Yellow з Набором Еко Пластику PLA (69 метрів) 12 різних кольорів і Трафаретами 3Д ручка ArtStik 2 - це гаджет, який назавжди змінив уявлення про те, що таке 'малювання'. Вартість і простота конструкції є основними перевагами, в порівнянні з іншими моделями.
  • Pochatok Filament

    872 грн
    Набір 3D ручка та 12 кольорів по 10 метрів PLA-філаменту (120 метрів+3D ручка) PLA-пластик для 3D-ручки від Pochatok Filament виготовляється тільки з натуральних матеріалів, чим вигідно відрізняється від конкурентів. А 3D Ручка це невибаглива та якісна модель.
  • Pochatok Filament

    1 091 грн
    Набір 3D ручки та 12 кольорів по 20 метрів PLA-філаменту (240 метрів + 3D ручка) PLA-пластик для 3D-ручки від Pochatok Filament виготовляється тільки з натуральних матеріалів, чим вигідно відрізняється від конкурентів. У наборі додатково ще додано 3D ручку.
  • MyRiwell

    522 грн
    3D ручка для малювання Pen2 MyRiwell з дисплеєм LCD Рожева 3D ручка для малювання Pen2 MyRiwell - це пристрій, який надає її власнику можливість побудови об'ємних картин і створювати тривимірні об'єкти. 3D ручка MyRiwell Pen2 має LCD екран, який повідомляє власнику ручки температуру пристрою та вигляд платсика.
  • 504 грн
    3D ручка для малювання з LCD дисплеєм та еко пластиком Minecraft Бузкова V-Toy Здавалося, у наше століття вже нема чим здивувати сучасну людину, проте навіть найдосвідченіші власники всіляких високотехнологічних гаджетів будуть здивовані таким несподіваним рішенням, що стало проривом у сучасному мистецтві та моделюванні. Відтепер створювати малюнки можна...
  • 441 грн
    3D ручка бузкова з LCD дисплеєм та еко пластиком для 3Д малювання V-Toy Здавалося, у наше століття вже нема чим здивувати сучасну людину, проте навіть найдосвідченіші власники всіляких високотехнологічних гаджетів будуть здивовані таким несподіваним рішенням, що стало проривом у сучасному мистецтві та моделюванні. Відтепер створювати малюнки можна не лише...
  • 500 грн
    3D ручка для малювання з LCD дисплеєм та еко пластиком. Колір жовтий V-Toy Здавалося, у наше століття вже нема чим здивувати сучасну людину, проте навіть найдосвідченіші власники всіляких високотехнологічних гаджетів будуть здивовані таким несподіваним рішенням, що стало проривом у сучасному мистецтві та моделюванні.
  • Fun Game

    627 грн
    3D Ручка С Эко Пластиком И Трафаретами Fun Game (28381) 3Д Ручка С Дисплеем 3Д ручка 'Fun Game' 28381 — отличный представитель семейства ручек для 3D рисунков. Ее основным отличием от обычных моделей является наличие миниатюрного компактного дисплея, который дает всю информацию о том, в каком состоянии находится гаджет и до какой температуры нагревается...
  • Fun Game

    627 грн
    3D Ручка С Эко Пластиком И Трафаретами Fun Game (86939) 3Д ручка 'Fun Game' 86939 — отличный представитель семейства ручек для 3D рисунков. Ее основным отличием от обычных моделей является наличие миниатюрного компактного дисплея, который дает всю информацию о том, в каком состоянии находится гаджет и до какой температуры нагревается пластик.
  • MyRiwell

    526 грн
    3D ручка PEN-2 з Led дисплеєм, 3Д ручка 2 покоління Smartpen, MyRiwell колір рожевий 3D ручка PEN-2 з Led дисплеєм 3D ручка – дивовижне зіретіння для розвитку творчих здібностей! Це ручка, яка здатна писати та малювати об'ємні фігури, предмети та слова у повітрі.
  • 3D Pen

    526 грн
    3D-ручка з LCD дисплеєм 3D Pen 2 Yellow Принцип дії у ручки простий: вона плавить пластиковий стрижень до необхідної консистенції, із пластику малюються фігурки, які швидко застигають. Застиглі фігури можна скріпити між собою та отримати 3D об'єкт.
  • 337 грн
    Набір PLA-пластика нитка для 3D-ручки Kaiyiyuan 20 квітів по 5 м (F_4980-15069) Набір PLA-пластика нитка для 3D-ручки Kaiyiyuan 20 Квітів по 5 м Бажаєте реалізувати свій творчий потенціал? 3D ручка дозволить творити дива: малюнки оживуть не лише на папері, а й просто у повітрі.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out