Захист

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Захист

  • REKD

    678 грн
    Захист зап'ястя REKD Wrist Guards (Блакитний, M) Захист зап'ястя REKD Wrist Guards підходить для таких активних видів спорту, як скейтбординг, роллер-дербі або фітнес їзда на роликах. Захист зап'ястя виготовлена з поліестеру щільністю 600D і забезпечує міцний, надійний захист, гарантуючи при цьому комфорт.
  • REKD

    2 032 грн
    Захист коліна REKD Impact Knee Gasket (Чорний, S) REKD Impact Knee Gasket – м'які захисні наколінники з кевлара для райдерів, які не люблять жорстку об'ємну захист. Наколінники забезпечують гнучкість і свободу рухів, захищаючи від невеликих ударів і подряпин.
  • REKD

    1 228 грн
    Захист коліна REKD Ramp Knee Pads (Чорний, M) Надійна і комфортна захист колін REKD Ramp Knee Pads відмінно підійде для райдерів будь-якого рівня різних видів екстремального спорту, включаючи скейтбординг, роллер-дербі, паркове катання на роликах і самокатах. Наколінники володіють винятковими захисними властивостями, оснащені поліпропіленової чашею і...
  • Maraton

    269 грн
    Захист для роликів і скейта Maraton №3 Універсальна Синій(414) Захист №3 Універсальна підходить як дорослим, так і підліткам.В комплект захисту входять щитки для колін, ліктів і захист для долонь. Колір: синій.
  • Maraton

    404 грн
    Захист+шолом Maraton Blue Вік 3-6 років(126) Захист +шолом, Колір - Синій.Вік 3-6 років .Захист для колін, ліктів , а також спеціальні рукавички до них додається шолом . Відмінне рішення для захисту дитини від травмування при падінні, купити захист і шолом.
  • 998 грн
    Шорти Sport Gear Adult для дорослих (XS, Чорний) Спеціальні захисні шорти - важливий елемент захисту, якщо Ви займаєтеся активними видами спорту: кататися на роликах, ковзанах, сноуборді. Шорти створені спеціально для захисту куприка і всього кульшового суглоба.
  • Hypro

    494 грн
    Комплект захисту HYPRO 6967 біло-фіолетовий розмір S (3-7 років) Купуючи своїй дитині роликові ковзани, не забудьте придбати надійний комплект захисту. Захисний комплект (налокітники, наколінники, захист зап'ястя) для катання на роликах та скейтах.
  • Hypro

    494 грн
    Комплект захисту HYPRO 6967 біло-фіолетовий, розмір M (8-12 років) Купуючи своїй дитині роликові ковзани, не забудьте придбати надійний комплект захисту. Захисний комплект (налокітники, наколінники, захист зап'ястя) для катання на роликах та скейтах.
  • Hypro

    494 грн
    Комплект захисту HYPRO 6967 чорно-синій розмір S (3-7 років) Купуючи своїй дитині роликові ковзани, не забудьте придбати надійний комплект захисту. Захисний комплект (налокітники, наколінники, захист зап'ястя) для катання на роликах та скейтах.
  • Hypro

    494 грн
    Комплект захисту HYPRO 6967 чорно-синій розмір М (8-12 років) Купуючи своїй дитині роликові ковзани, не забудьте придбати надійний комплект захисту. Захисний комплект (налокітники, наколінники, захист зап'ястя) для катання на роликах та скейтах.
  • Zelart

    327 грн
    Шолом захисний дитячий (7-8лет) синій SK-5610 Шолом захисний дитячий Матеріал: EPS, PVC Кількість отворів: 6 Колір: синій Характеристики Шолом захисний дитячий (7-8лет) синій SK-5610 Комплектація Шолом Розмір S/M Матеріал Поливинилхлорид (PVC), EPS пена Колір Синій Вік 6 років 7 років 8 років 9 років Країна-виробник товару Китай Гарантія 14 днів
  • Zelart

    327 грн
    Шолом захисний дитячий (7-8лет) рожевий SK-5610 Шолом захисний дитячий Матеріал: EPS, PVC Кількість отворів: 6 Колір: рожевий Характеристики Шолом захисний дитячий (7-8лет) рожевий SK-5610 Комплектація Шолом Розмір S/M Матеріал Поливинилхлорид (PVC), EPS пена Колір Рожевий Вік 6 років 7 років 8 років 9 років Країна-виробник товару Китай Гарантія 14 днів
  • Zelart

    384 грн
    Шолом захисний дитячий (7-8лет) фіолетовий SK-506 Шолом захисний дитячий Матеріал: EPS, PVC Кількість отворів: 6 Колір: фіолетовий Характеристики Шолом захисний дитячий (7-8лет) фіолетовий SK-506 Комплектація Шолом Розмір S/M Матеріал Пенопласт, PVC Колір Фіолетовий Країна-виробник товару Китай Гарантія 14 днів
  • Zelart

    371 грн
    Захисту для роликів скейта велосипеда Розмір M (8-12р.) SK-4678BK Захист дитяча наколінники, налокітники, рукавички Розміри:M (8-12р.) Колір: чорно-білий Характеристики Захисту для роликів скейта велосипеда Розмір M (8-12р.) SK-4678BK Комплектація Наколінники Надолонники Налокітники Колір Чорно-зелений
  • Zelart

    388 грн
    Шолом захисний для ролерів (XXL (56-58)) синій B2-018B Шолом захисний для ролерів Матеріал: EPS, PVC Колір: синій Характеристики Шолом захисний для ролерів (XXL (56-58)) синій B2-018B Комплектація Шолом Розмір XL Матеріал Пенопласт, PVC Колір Синій Країна-виробник товару Китай Гарантія 14 днів
  • Zelart

    900 грн
    Шолом захисний для активних видів спорту L (58-61) Зелений MTV18 Захисний шолом BMX, Фрістайл, Skating призначений для катання на роликах, скейті, самокаті, велосипеді, а також для інших видів екстремального катання. Виконаний з посиленого пінопласту в комбінації з губкою для максимальної безпеки, верх шолома має матове покриття з вентиляцією.
  • Zelart

    384 грн
    Шолом захисний дитячий (7-8лет) чорний SK-506 Шолом захисний дитячий Матеріал: EPS, PVC Кількість отворів: 6 Колір: чорний Характеристики Шолом захисний дитячий (7-8лет) чорний SK-506 Комплектація Шолом Розмір S/M Матеріал Пенопласт, PVC Колір Чорний Країна-виробник товару Китай Гарантія 14 днів
  • Hypro

    535 грн
    Захисту для роликів скейта велосипеда Розмір S (3-7років) SK-6967BK Призначена для захисту колін, ліктів, зап'ястя від травм, вивихів, синців і саден під час катання. Захист для катання на роликових і льодових ковзанах, скейті, самокаті, велосипеді і т.
  • Zelart

    900 грн
    Шолом (L (58-61)) MTV18-1 білий Захисний шолом BMX, Фрістайл, Skating призначений для катання на роликах, скейті, самокаті, велосипеді, а також для інших видів екстремального катання. Виконаний з посиленого пінопласту в комбінації з губкою для максимальної безпеки, верх шолома має матове покриття з вентиляцією.
  • Hypro

    473 грн
    Захисту для роликів скейта велосипеда Розмір S (3-7років) HP-SP-B004B Призначена для захисту колін, ліктів, зап'ястя від травм, вивихів, синців і саден під час катання. Захист для катання на роликових і льодових ковзанах, скейті, самокаті, велосипеді і т.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out