Біговели

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Біговели

  • KIDIGO

    1 467 грн
    Біговел KDG LX G (VM8R) Беговел допоможе дитині навчитися тримати рівновагу на двоколісному велосипеді. Використання беговела дозволить малюкові без праці і страху пересісти на велосипед.
  • Real Baby

    1 791 грн
    Беговел Real Baby KB7500 purple-brown Беговел Real Baby KB7500 purple-brown -відмінний транспорт для розвитку балансу і координації дитини від 2-х років. Легкий в управлінні, дуже практичний, яскравий і стильний.
  • Toyz

    1 812 грн
    Беговел Enduro Mint Дерев'яний беговел Enduro Mint доставить максимальне задоволення на двох колесах. Спортивний стиль, висока якість матеріалів і пневматичні колеса зроблять прогулянки цікавими і захоплюючими.
  • Janod

    2 883 грн
    Беговел My first balance bike blue 03258 Дерев'яний беговел для дітей My first balance bike яскравого блакитного кольору італійської фірми Janod відмінно підійде як для хлопчиків так і для дівчаток. Дитячий беговел виконаний в ретро-стилі з якісної натуральної деревини, покритої безпечною фарбою і лаком.
  • Milly Mally

    1 504 грн
    Беговел GTX Eco Milly Mally Беговел Milly Mally GTX виділяється неординарним дизайном і добротним функціоналом. Розфарбована під поле з цвеотчками, він сконструйований як справжній гоночний агрегат.
  • Milly Mally

    2 879 грн
    Дитячий велосипед Біговєл польський Milly Mally Flip Дитячий біговел Milly Mally Flip Легка цільна дерев'яна яна структура і м'яке, зручне сидіння зроблять комфортну їзду навіть для самих маленьких велосипедистів. - Сучасний дизайн, - Сидіння, що регулюється по висоті, - Цілісна рама зі світлої деревини, - 12-дюймові надувні колеса на підшипниках, -...
  • KinderKraft

    1 521 грн
    Каталка-беговел Kinderkraft Cutie Honey (KKRCUTIHNY0000) Kinderkraft Cutie сочетает в себе оригинальный современный дизайн, надежную конструкцию и преимущества баланc-байка. Он предназначен для детей с 1 года, которые готовы к новым приключениям каждый день, как дома, так и на улице.
  • KinderKraft

    1 521 грн
    Каталка-беговел Kinderkraft Cutie Pink (KKRCUTIPNK0000) Kinderkraft Cutie поєднує в собі оригінальний сучасний дизайн і надійну конструкцію і переваги баланс-байка. Він призначений для дітей з 1 року, які готові до нових пригод кожен день, як вдома, так і на вулиці.
  • RoyalBaby

    1 791 грн
    Беговел RoyalBaby DSP-05 зелений Беговел-самокат трансформер RoyalBaby DSP-05 зелений – відмінний транспорт для розвитку балансу і координації дитини від 2-х років. Модель 2 в 1, трансформується в самокат.
  • Royal Baby

    1 791 грн
    Беговел RoyalBaby KB7500 фіолетово-коричневий Беговел RoyalBaby KB7500 фіолетово-коричневий - відмінний транспорт для розвитку балансу і координації дитини від 2-х років. RoyalBaby - це найбільший світовий виробник дитячих велосипедів, які по праву вважаються одними з найбільш якісних на світовому ринку.
  • Royal Baby

    2 241 грн
    Беговел RoyalBaby DSP-05 синій Беговел-самокат трансформер RoyalBaby DSP-05 синій – відмінний транспорт для розвитку балансу і координації дитини від 2-х років. Модель 2 в 1, трансформується в самокат.
  • Doloni Toys

    491 грн
    Дитячий беговел DOLONI TOYS Минибайк червоно-синій (67х20х45 см) R91090-0137-01 Байк обрадует ребенка как дома, так и на прогулке во дворе. Забравшись на него ребенок сможет покататься сам, отталкиваясь при этом ножками от пола.
  • Best Scooter

    1 373 грн
    Самокат-беговел 5в1 Best Scooter з батьківською ручкою, що світяться колеса 15600 Представляємо Вашій увазі дитячий самокат Best Scooter 5в1, який призначений спеціально для малюків! Завдяки наявності зручного сидіння, підніжок і ручки батьківського контролю, навіть найменші дітки будуть почувати себе комфортно під час прогулянки.
  • Best Scooter

    1 373 грн
    Самокат-беговел 5в1 Best Scooter з батьківською ручкою, що світяться колеса 69750 Представляємо Вашій увазі дитячий самокат Best Scooter 5в1, який призначений спеціально для малюків! Завдяки наявності зручного сидіння, підніжок і ручки батьківського контролю, навіть найменші дітки будуть почувати себе комфортно під час прогулянки.
  • Smoby

    1 755 грн
    Дитячий металевий беговел з підніжкою red Smoby 770122 Червоний ' Беговел - стане першим колісним транспортним засобом дитини. Це не тільки іграшка або засіб розваги, а повноцінний комплекс фізичного розвитку і самостійності малюка.
  • Puky

    2 129 грн
    Беговел Wutsch kiwi 3028 Цей чудовий дитячий беговел призначений для самих маленьких, роблять перші кроки в своєму житті. .
  • BIG

    972 грн
    Дитячий рокоцикл BIG red T_55860 Дитячий біговел BIG - дитячий транспорт останнього покоління в сучасному дизайні. Ролоцикл для катання малюка неодмінно сподобається батькам завдяки комфорту та гарному дизайну.
  • Trybike

    4 679 грн
    Балансувальний велосипед Trybike двоколісний Синій (TBS-2-BLU-VIN) Trybike steel 2 в 1 трансформується в міру дорослішання дитини! Допоможе Вашій дитині навчитися міцно стояти на ногах, потім — кататися.
  • Trybike

    4 679 грн
    Балансувальний велосипед Trybike двоколісний Рожевий (TBS-2-PNK-VIN) Trybike steel 2 в 1 трансформується в міру дорослішання дитини! Допоможе Вашій дитині навчитися міцно стояти на ногах, потім — кататися.
  • Puky

    5 571 грн
    Дитячий Біговел Puky LR 1 L (від 2.5 до 4 років) Зріст 90 - 115см з Підніжкою Червоний/Сірий Беговел Puky LR 1L – беговел з професійними пневматичними шинами 12' для розвитку балансу і координації дітей від 2 років, зростом від 90 див. Підходить для початківців гонщиків, яким ще не потрібен гальма.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out