Іграшки для колясок і автокрісел

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Іграшки для колясок і автокрісел

  • Туліло

    433 грн
    Характеристики М'яка плюшева брязкальце з вібрацією «Білочка» Tulilo 051141 Tulilo (051141) Вид Підвіски Особливості Зі світловими ефектами Розміри 15 Вік 0 місяців Країна реєстрації бренду Польща
  • Limo Toy

    124 грн
    Підвіска на коляску 2661 Книжка-шуршалка Плюшева книжечка дуже м'яка та яскрава. Усередині приховано багато сюрпризів: яскраві котики, цуценята, зайченята.
  • Масік

    113 грн
    Забавка-підвіска з прорізувачем 'Коло' МС 030601-01 Забавка - це незамінна іграшка для маленького дослідника світу. Малюк не захоче з нею розлучатися ні на секунду.
  • Lamaze

    539 грн
    М'яка іграшка-підвіска Lamaze Апельсинка з прорізувачем L27384 М'яка іграшка-підвіска Lamaze Апельсинка з прорізувачем має кілька фактурних поверхонь і чудово підходить для тактильного дослідження. Відокремте шкірку і знайдіть маленьку мушку.
  • Lamaze

    357 грн
    М'яка книжка-підвіска Lamaze Перші відкриття з пищалкою L27126 М'яка книжка-підвіска Lamaze Перші відкриття з пищалкою швидко стане улюбленою іграшкою малюка. Йому сподобаються захоплюючі картинки та фактурні сторінки, створені спеціально для маленьких ручок.
  • 436 грн
    Дитяча підвіска на коляску METR+ Різні кольори 000201604 Забавна Підвіска на коляску 'Тварини' стане справжнім улюбленцем малюка. Надійно кріпитися на коляску або ліжечко за допомогою спеціального пластикового кільця.
  • Lamaze

    492 грн
    М'яка іграшка-підвіска Lamaze Коала з прорізувачем М'яка іграшка-підвіска Lamaze Коала з прорізувачем створена для дітей із народження. Стисніть цю симпатичну коалу, щоб показати малюкові, як вона весело харчує.
  • Lamaze

    620 грн
    М'яка іграшка-підвіска Lamaze Кальмар із прорізувачем (L27068) М'яка іграшка-підвіска Lamaze Кальмар із прорізувачем створена для дітей із народження. У цього пірата-восьминога вісім вузлуватих кінцівок, які чудово підходять для дослідження.
  • Yookidoo

    522 грн
    Іграшка-підвіска Yookidoo Собачка пілот (90572) Чудова музична підвіска Собачка-пілот від торгової марки Yookidoo стане справжнім другом для малюка. Ця мила собачка чудово розвиває дитину - дрібна моторика, сенсорне, зорове і слухове сприйняття, увага, уява.
  • Metr+

    181 грн
    Підвіска на коляску E12599 Тварина (Мавпа) Дитяча підвіска на коляску E12599 Тварина, рекомендована для тренування дрібної і великої моторики, представлена в оновленій колекції спеціально для самих юних, маминих капризуль від 3-х місяців. Така підвіска ідеально підходить як для дитячого ліжечка або манежу, так і для прогулянкового візочка.
  • Bambi

    433 грн
    Підвіска на коляску дитяча Bambi Bambi 26 см (det0005470) Іграшка має спеціальне кріплення, за яке її можна підвісити до ліжечка, коляски або автокрісла. Колірна гама з помірною яскравістю приємна для очей дитини та сприяє концентрації на предметі.
  • Metr+

    436 грн
    Підвіска на коляску дитяча METR+ (det0005487) Різні кольори Забавна Підвіска на коляску 'Тварини' стане справжнім улюбленцем малюка. Надійно кріпитися на коляску або ліжечко за допомогою спеціального пластикового кільця.
  • 431 грн
    Підвіска на коляску Bambi 8150 26 см (Коала) Іграшка має спеціальне кріплення, за яке її можна підвісити до ліжечки, колясці або автокрісла. Колірна гама з помірною яскравістю приємна для очей дитини та сприяє концентрації на предметі.
  • Metr+

    198 грн
    Іграшкова підвіска на коляску E12599 плюшева (Песик) Розвиваюча іграшка підвіска на коляску - підкорити серце вашого малюка, приверне його увагу, прожене нудьгу і подарує радісний та веселий настрій на весь день. Виріб виконаний у яскравій кольоровій гамі, тому малюк буде намагатися тягтися до нього своїми крихітними ручками.
  • Metr+

    198 грн
    Іграшкова підвіска на коляску E12599 плюшева (Мавпочка) Розвиваюча іграшка підвіска на коляску - підкорити серце вашого малюка, приверне його увагу, прожене нудьгу і подарує радісний та веселий настрій на весь день. Виріб виконаний у яскравій кольоровій гамі, тому малюк буде намагатися тягтися до нього своїми крихітними ручками.
  • 378 грн
    Підвіска на візку з прорізачем A-Toys SK-056 (Слон) Дитина може гратися забавкою вже з перших місяців життя, достатньо лише закріпити іграшку за допомогою спеціального кліпу на коляску, автокреслово або ліжечко. Яскраві кольори, шорсткі елементи, різноманітна текстура матеріалу, познайомлять малюка з поняттям форми, кольору та звуку.
  • 228 грн
    Підвіска на візку зі звуком A-Toys X11839 (Миша) Дитина може гратися забавкою вже з перших місяців життя, достатньо лише закріпити іграшку за допомогою спеціального кліпу на коляску, автокреслово або ліжечко. Яскраві кольори, шорсткі елементи, різноманітна текстура матеріалу, познайомлять малюка з поняттям форми, кольору та звуку.
  • Limo Toy

    278 грн
    Підвіска на коляску Limo Toy SKK-056 з прорізувачем (Лисиця) Дитина може гратися іграшкою вже з перших місяців життя, достатньо лише закріпити іграшку за допомогою спеціальної кліпси на коляску, автокрісло або ліжечко. Яскраві кольори, елементи, що шарудять, різноманітна текстура матеріалу, познайомлять малюка з поняттям форми, кольору і звуку.
  • Limo Toy

    219 грн
    Підвіска на візку тварина Limo Toy rat60 33 см (Заяц) Підвіска з погрімушкою Limo Toy rat60. Забавна іграшка — підвіска з погрімкою може допомогти розвитку дрібної моторики, дотику та тактильного сприйняття у маленької дитини.
  • Baby Team

    239 грн
    Іграшка-підвіска з прорізувачем Сова Baby team 8520 Текстильні розвиваючі іграшки приємні на ощупь. Розвивають концентрацію уваги, дрібну моторику, тактильні відчуття, координацію рухів та кольорове сприйняття.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out