Плаття, сарафани та спідниці для дівчаток

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Популярные товары

Плаття, сарафани та спідниці для дівчаток

  • Ahsen Morva

    397 грн
    Продукція фірми «Ashen» - це гарантована якість, стиль і елегантність. Дана модель є справжнім втіленням шику і благородства, підійде, як для скромних дівчат, так і для вимогливих, які знають толк в стилі юних леді.
  • Wojcik

    477 грн
    Спідниця Winter Legend Є утяжки на поясі. Заміри : Розмір 104 : ширина пояса - 27 см , довжина - 26 см Розмір 116 : ширина пояса - 28.5 см , довжина - 27.5 смХарактеристики Зріст 104 см Колір Чорний Склад 100% бавовна Країна реєстрації бренду Польща
  • Fantom

    817 грн
    Обов'язково уточніть виміри для вібраного Вами розміру, натиснувши кнопку 'Написати продавцю'. Чорна вельветова сукня-сорочка на ґудзиках зі знімним поясом на пряжці.
  • Ahsen Morva

    316 грн
    Вибір шкільної форми – завжди відповідальна справа, але будьте певні – з 'Ahsen' ви не пошкодуєте про своє рішення. Одна з найуніверсальніших моделей сарафану, в якій головне, не кричущі, блискучі прикраси, а силует і драпірування, якість і зручність, а також комфорт під час шкільних занять.
  • Girandola

    261 грн
    Спідниця Fresh для дівчинки Чарівна спідниця для маленьких танцівниць фірми Girandola (Португалія). Пояс на широкій м'якій гумці.
  • Fantom

    704 грн
    Обов'язково уточніть виміри для вібраного Вами розміру, натиснувши кнопку 'Написати продавцю'. Бежева сукня-сорочка з утепленого трикотажу з начосом.
  • Suzie

    454 грн
    Шкільна форма для дівчаток ТМ 'Suzie' Зовнішня тканина: вовна - 30% поліестер - 66% еластан - 4% Підкладка: бавовна - 100% Характеристики Зріст 146 см Колір Чорний Призначення Для школи Сезон Весняний Зимовий Осінній Стиль Повсякденний (casual) Матеріал Вовна Еластан Поліестер Країна-виробник товару Україна Країна реєстрації бренду Україна
  • Girandola

    342 грн
    Спідниця Little Girl Sailor для дівчинки Класна смугаста спідниця фірми Girandola (Португалія). Пояс на м'якій гумці.
  • Fantom

    817 грн
    Обов'язково уточніть виміри для вібраного Вами розміру, натиснувши кнопку 'Написати продавцю'. Вельветова сукня-сорочка бежевого кольору.
  • Ahsen Morva

    316 грн
    Продукція фірми «Ashen» - це гарантована якість, стиль і елегантність. Для тих, хто хоче підкреслити чарівність квітучої юності, ідеальною буде ця модель сарафана.
  • Ceremony

    616 грн
    Спідниця Crystal Glow Приголомшлива спідниця для маленьких танцівниць! Пояс на м'якій гумці.
  • Fantom

    817 грн
    Обов'язково уточніть виміри для вібраного Вами розміру, натиснувши кнопку 'Написати продавцю'. Клітчаста сукня-сорочка на ґудзиках зі знімним поясом на пряжці.
  • Badi Junior

    316 грн
    Універсальна модель від бренду «Badi Junior», яка буде ідеально поєднуватися з будь блузою, гольфом або светром, який можна підчепити під цей сарафан. Він є прекрасним тлом для будь-якого образу, який Ви і Ваша дівчинка захочете створити в цей день.
  • A-yugi

    527 грн
    Ну напевно, ніхто не буде сперечатися з тим, що стильна джинсова спідниця - це Must have в гардеробі кожної модниці. Цей фасон обов'язково завоює увагу відданих шанувальниць цікавих, оригінальних і актуальних образів.
  • Fantom

    704 грн
    Обов'язково уточніть виміри для вібраного Вами розміру, натиснувши кнопку 'Написати продавцю'. Чорно-біла сукня-сорочка виготовлена ​​з принтованого котону в клітку.
  • Modalora

    397 грн
    В даному сарафані від популярного бренду 'Modalora' об'єднані деталі і декор, найбільш ефектні і прикметні, але при цьому доречні під час самих серйозних і відповідальних шкільних занять. У моделі класичні лінії, приталений силует, неглибокий і дуже цікавий, незвичайний виріз, одночасно округлий і геометричний, що додає образу частку якогось пустощів.
  • Grand Prix

    774 грн
    Спідниця для латини ROLL виконана з поліаміду на притачному поясі з гумкою. Спідниця прикрашена різноманітною сувенірною та рівневим воланами з основного матеріалу та сітки флок.
  • Fantom

    453 грн
    Обов'язково уточніть виміри для вібраного Вами розміру, натиснувши кнопку 'Написати продавцю'. Чорно-біла картата сукня декорована воланами.
  • Badi Junior

    316 грн
    Одяг від популярного бренду «Badi Junior» - це прекрасний доказ того, що шкільна форма не обов'язково повинна бути нудною і непомітною. Цей сарафан – справжня знахідка, як для мами, яка пишається своєю красунею, так і для істинної юної леді, що розбирається в стилі та моді, і знає, який одяг буде доречна в школі і при цьому підкреслить її яскраву...
  • Тю-тю!

    721 грн
    Запаморочлива дитяча спідниця-пачка від бренду Тю-Тю!, створена з найкращої люксової євросітки та приємної до тіла натуральної підкладки зі штапелю. Повітряна спідничка-пачка AIRSKIRT - маст хев маленької принцеси.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out