Скейтборди

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Просмотренные товары

Популярные товары

Скейтборди

  • Fish Skateboards

    1 417 грн
    Характеристика: Амортизатори: поліуретан 92А Тип: Лонгборд Фрірайд Вікова група: від 7-8 років Матеріал деки: Канадський клен. Розмір деки: 102 х 22 см Жорсткість коліс: PU 70 х 65 мм Підшипник: Фірмові підшипники АВЕС-7 Макс.навантаження: 100 кг Підвіска: Фірмова Fish.
  • Scale Sports

    688 грн
    Опис і переваги скейта 'Sky Boy': Дека - 7 шарів клена. оптимальні габарити дошки : 79 на 20 див., Товщина дошки 10,0 мм торгова марка 'Scale Sports', натуральний клен в основі дошки - добротність і міцність, спеціальне наждачное покриття - стійкість і відмінне зчеплення, Форма деки: подвійний кінцевий загин (Double Kick) Тип дошки: Concave (з внутрішнім...
  • Ripstik

    509 грн
    Скейт Ripstik має тільки 2 колеса, а не 4 як в обычногоскейта. Для руху вперед не потрібно відштовхуватися ногами отземли.
  • Board Best

    343 грн
    Характеристики Стать Для дівчаток Для хлопчиків Країна-виробник товару Китай Вік 4 роки
  • Skateboard

    611 грн
    Скейт «FREEDOM» — це ідеальний вибір для підлітка, який любить активні види спорту і тренується у виконанні складних трюків. Дизайн дошки відрізняється яскравістю і оригінальністю.
  • Skateboard

    611 грн
    Скейт 'LOVESKATING' - це ідеальний вибір для підлітка, який любить активні види спорту та тренується у виконанні складних трюків. Дизайн дошки відрізняється яскравістю та оригінальністю.
  • Skateboard

    445 грн
    Скейт «SPIDERMAN» — це ідеальний вибір для підлітка, який любить активні види спорту і тренується у виконанні складних трюків. Дизайн дошки відрізняється яскравістю і оригінальністю.
  • Tempish

    1 369 грн
    Скейтборд Tempish BUFFY - скейт для початківців райдеров. TEMPISH – широковідомий в Європі чеський бренд спортивних товарів.
  • Tempish

    1 045 грн
    Buffy 2017 - це оновлена лінійка стала вже класичної моделі Tempish Buffy в нових оригінальних колірних рішеннях. Tempish - широковідомий в Європі чеський бренд спортивних товарів.
  • Tempish

    1 369 грн
    Скейтборд Tempish BUFFY - скейт для початківців райдеров. TEMPISH – широковідомий в Європі чеський бренд спортивних товарів.
  • Tempish

    2 017 грн
    Лонгборд Tempish Rider - новая модель городской коллекции Tempish (Tempish Urban Collection). Скейтборд относится к категории досок Mini Longboards, занимающей позицию между классическими скейтбордами и лонгбордами.
  • Tempish

    1 045 грн
    Скейтборд BUFFY STAR - скейт для початківців райдеров. TEMPISH – широковідомий в Європі чеський бренд спортивних товарів.
  • Tempish

    2 422 грн
    Лонгборд ENERGY Long board. TEMPISH – широковідомий в Європі чеський бренд спортивних товарів.
  • Tempish

    2 827 грн
    Tempish Nautical : ця колекція була створена для любителів сонця і пляжу, кожна дошка виготовлена з бамбукового дерева. Лонгборд Tempish Nautical - модель для карвінгу.
  • Tempish

    2 422 грн
    Лонгборд Tempish Mini Nautical - модель бамбукової колекції Tempish (Tempish Bamboo Collection). Ця колекція зроблена для любителів сонця, моря і пляжу, що підтверджує яскрава літня забарвлення моделі.
  • Tempish

    2 827 грн
    Лонгборд Tempish Bohemia - модель для карвінгу та фрірайду. Підходить як для початківців, так і для досвідчених скейтбордистів.
  • Tempish

    1 126 грн
    Скейтборди Buffy 3 x Flash - скейт зі спеціальної серії миникрузеров зі світними колесами і прозорою декою. Підійде для початківців та досвідчених райдерів.
  • Tempish

    1 450 грн
    Лонгборд Tempish ENORM відкриває нову категорію дощок - MINI Longboards, займає позицію між класичним скейтбордом і лонгбордом. Підходить як для початківців, так і для досвідчених гонщиків.
  • Tempish

    2 989 грн
    Лонгборд Tempish Buffy 36' - скейт для початківців райдеров. Особливості Buffy 36' Дека виконана з ударостійкого поліпропілену, має пряму, увігнуту форму, Розмір деки - 36'x9' (91,44x22,86 см), Протиковзке покриття: Structure on the board, Амортизатори - поліуретанові з жорсткістю 82А, Поліуретанові колеса 70x51 мм з жорсткістю 78А, Підшипники - ABEC 7...
  • Tempish

    1 288 грн
    Скейтборд Tempish Buffy Artist Blood Невеликий, легкий скейтборд з міцного пластику, зручний для транспортування. Розрахований для новачків, п редназначен для класичної їзди і звичайних трюків в міських умовах.
Набір для творчості fischerTIP Unicorn 600 FTP-540824 1xНабір для творчості... 310 грн
Фетр (повсть) листовий з візерунком CPE Printed жовті Квіти на салатового (PRT-49411) 1xФетр (повсть) листовий... 30 грн
СтикерПак із патріотичними наклейками 'Верю у ВСУ. Добрий вечір ми з України. Наші ангели. Доплетався' 1xСтикерПак із... 104 грн
Туфлі Bebbini 21 червоний (3026) 1xТуфлі Bebbini 21... 1 750 грн

No products

57 грн Shipping
2 249 грн Total

Check out