Категории

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Список товаров по производителям Strateg

  • 214 грн
    Набір для ліплення Strateg російською мовою Jungle (71704) Jungl - 2 в 1, це захоплююча гра, адже в наборі велике картонне поле-трансформер з кубиком та фішками, також все для створення барвистих фігурок за допомогою пластичної маси, тіста для ліплення (12 стиків різного кольору). Фігурки можна ліпити на свій розсуд, або скористатися книжкою-інструкцією.
  • 279 грн
    Набір для рукоділля 'Weawing Loop'. У наборі: набір кольорових гумок, п'яльця для плетіння, гачок, інструкція.
  • 234 грн
    «Pom Pom Лумме» – це набір для творчості, який допоможе вашій дитині самостійно зробити іграшку. У наборі є все необхідне для цього: -куля-основа, -помпоні блакитного і білого кольору, -скотч і прикраси (очі, носик, ніжки та інше) І завдяки помпонам Лумме вийде дуже м'яким та приємним на ощупь.
  • 234 грн
    «Pom Pom Лумме» – це набір для творчості, який допоможе вашій дитині самостійно зробити іграшку. У наборі є все необхідне для цього: -куля-основа, -помпоні жовтого і білого кольору, -скотч і прикраси (очі, носик, ніжки та інше) І завдяки помпонам Лумме вийде дуже м'яким та приємним на ощупь.
  • 234 грн
    «Pom Pom Лумме» – це набір для творчості, який допоможе вашій дитині самостійно зробити іграшку. У наборі є все необхідне для цього: -куля-основа, -помпоні помаранчевого та білого кольору, -скотч і прикраси (очі, носик, ніжки та інше) І завдяки помпонам Лумме вийде дуже м'яким та приємним на ощупь.
  • 114 грн
    «Fireflies - жабеня» – набір для творчості, який включає в себе самозастигаючу масу для ліплення і фігурку тварини, котра світиться. Завдання малюка створити унікальний будиночок для тваринки.
  • 122 грн
    Набір для творчості Fireflies - кошеня 30411 «Fireflies - кошеня» – набір для творчості, що включає в себе масу для ліплення, яка застигає і фігурку тварини, що світиться. Завдання малюка створити унікальний будиночок для звірятка.
  • 114 грн
    «Fireflies - ведмедик» – набір для творчості, який включає в себе самозастигаючу масу для ліплення і фігурку тварини, котра світиться. Завдання малюка створити унікальний будиночок для тваринки.
  • 377 грн
    «Savanna» - це універсальний набір, з яким процес навчання стане ще простіше. У навчальному довіднику і на картках ви знайдете інформацію про тваринний світ савани, а за допомогою спеціальних форм для тіста і піску зробите свій дивовижний світ.
  • 152 грн
    Маленький шеф-кухар має виглядати відповідним чином - набір Cook Art (Strateg 30559) допоможе йому в цьому. Основна особливість набору – кулінар може оформити кухонний фартушок, виконаний з бавовни у своєму стилі.
  • 132 грн
    «Fireflies - жабеня» (Strateg 30413) – набір для творчості, що включає масу для ліплення, яка застигає і фігурку світиться тварини. Завдання малюка створити унікальний будиночок для звірятка.
  • 132 грн
    «Fireflies - медведик» (Strateg 30412) – набір для творчості, що включає масу для ліплення, яка застигає і фігурку світиться тварини. Завдання малюка створити унікальний будиночок для звірятка.
  • 311 грн
    Самостійно створити незвичайне прикрасу – це не тільки можливість для дівчинки наголосити на власній індивідуальності, а й отримати задоволення від творчого процесу, навички дизайну та роботи з інструментами. Набір для самостійного виготовлення креативного браслета (Strateg 337) принесе безперечну користь – творче використання різних матеріалів допоможе...
  • 70 грн
    «Funny legs» - дивовижний набір для творчості, з яким ваш малюк не тільки розвиватиме дрібну моторику ручок, фантазію та посидючість, але й з легкістю зможе оживити барвисту панду завдяки механічним ніжкам. Використовуйте масу для ліплення, дотримуйтесь кроків з інструкції і у вас обов'язково все вийде!
  • 139 грн
    «Lamp-planet» – це набір для творчості, який допоможе дитині задекорувати свій ліхтарик. У наборі ви знайдете дві півсфери, масу для ліплення та інструкцію, за допомогою якої можна зліпити вражаючий вулкан.
  • 179 грн
    Набір для творчості Little Princess – це втілення всіх мрій маленької дівчинки. За допомогою складових набору малюк перетворити пластикову сумочку на сяючий шедевр.
  • 77 грн
    Совместить развлечение с творчеством, развить фантазию и художественные способности малыша поможет набор «Pen Stuck for boy» (Strateg 30710). Даст возможность создать своими руками необычные фигурки или композиции, которые станут замечательным подарком или украшением детской комнаты.
  • 247 грн
    'Pom Pom Банні' (Strateg 32016) - це набір для творчості, який допоможе вашій дитині самостійно зробити іграшку. У наборі є все необхідне для цього: куля-основа, помпони жовтого і білого кольору, скотч та прикраси (гойнята, носик, ніжки та інше).
  • 247 грн
    'Pom Pom Луммі' (Strateg 32014) - це набір для творчості, який допоможе вашій дитині самостійно зробити іграшку. У наборі є все необхідне для цього: куля-основа, помпоні блакитного і білого кольору, скотч та прикраси (гойнята, носик, ніжки та інше).

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out