Категории

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Список товаров по производителям Nic

  • 971 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Дельфін (Nic523190) Діти будуть у захваті від конструктора у формі дельфіна, який пливе на морських хвилях. Набір німецького виробника іграшок Nic — це пазл, який необхідно скласти в певному порядку за розміром деталей.
  • 728 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Дерево з птахами Світле (Nic523097) З дерев'яним конструктором німецького виробника іграшок Nic дитина навчиться правильно розміщувати птахів на весняному дереві. Пазл у формі дерева з кольоровими пташками-вкладками, кожна з яких має певний розмір і унікальні обриси.
  • 728 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Дерево з птахами Темне (Nic523098) Розмісти всіх пташок на літньому дереві з конструктором німецького виробника іграшок Nic ! Набір у формі дерева з кольоровими пташками-вкладками, кожна з яких має свій розмір і унікальні обриси.
  • 890 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Зірка (Nic523064) Різнобарвна яскрава зірка оживає завдяки дерев'яному набору німецького виробника іграшок Nic . Комплект конструктора щільно стягнутий прозорою поліетиленовою плівкою.
  • 890 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Квітка (Nic523062) Різнобарвна яскрава квітка оживає разом із дерев'яним конструктором німецького виробника іграшок Nic . Комплект конструктора щільно стягнутий прозорою поліетиленовою плівкою.
  • 1 052 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Кольоровий замок 27 елементів (Nic523292) Безмежний світ кольорів і геометричних форм втілений у дерев'яному наборі конструктора німецького виробника іграшок Nic . Усі 27 деталей зав'язані в текстильну сітку, яку можна використовувати для зручного зберігання набору або інших іграшок.
  • 1 295 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Міст (Nic523334) Різнобарвний дерев'яний конструктор Міст сяє веселковими кольорами та виконує розвивальну функцію для найменших. Набір німецького виробника іграшок Nic складається з 26 деталей, які разом із дошкою-основою міцно стягнуті прозорою поліетиленовою плівкою.
  • 1 052 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Міст Веселковий (Nic523332) Райдужний міст на заході сонця оживає завдяки розвивальному конструктору німецького виробника іграшок Nic . Набір має вигляд кольорового моста з 8 дерев'яних дугоподібних форм.
  • 1 052 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Міст Синій (Nic523331) Казковий міст на заході сонця стає ближчим завдяки конструктору німецького виробника іграшок Nic . Набір у формі моста, складеного з 8 дерев'яних дугоподібних форм.
  • 728 грн
    Конструктор Nic дерев'яний маленький кольоровий 17 елементів (Nic523288) Різноманітний світ кольорів і форм втілений у дерев'яному наборі з дерев'яних брусків німецького виробника іграшок Nic . Усі 17 деталей зав'язані в текстильну сітку, яку можна використовувати для зручного зберігання конструктора або інших іграшок.
  • 728 грн
    Конструктор Nic дерев'яний маленький натуральний 17 елементів (Nic523284) Натуральна деревина — найкращий матеріал для дитячих іграшок, оскільки він зберігає в собі тепло й енергію природи. Дерев'яний конструктор з екологічного дерева німецького виробника іграшок Nic складається з 17 брусків фантазійних форм.
  • 1 862 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Паротяг (Nic2151) Почувайся мандрівником або машиністом локомотива з німецьким виробником іграшок Nic ! Конструктор упакований у надійну фірмову коробку, у якій розміщені 46 деталей для будівництва паровоза.
  • 890 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Печера Синій (Nic523323) Казки оживають разом із незвичайним конструктором від німецького виробника іграшок Nic . Він має вигляд крижаної печери з вогнем усередині.
  • 1 133 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Прованс маленький 27 елементів (Nic523306) Колірна гама Провансу втілена в дерев'яному конструкторі німецького виробника іграшок Nic . У наборі домінують фіолетові та бузкові кольори, що схожі на лавандові поля.
  • 485 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Різнобарвний ролик (Nic523347) Кольорові ролики розширять межі дитячої уяви завдяки німецькому виробнику іграшок Nic ! Дерев'яні циліндри зібрані на дерев'яній дошці-основі, які разом міцно стягнуті прозорою поліетиленовою плівкою.
  • 428 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Різнобарвний трикутник (Nic523345) Геометричні фігури та яскраві кольори з'являються в дитячому світі фантазії разом із німецьким виробником іграшок Nic ! Дерев'яний конструктор зібраний на дерев'яній дошці-основі, які разом надійно стягнуті прозорою поліетиленовою плівкою.
  • 971 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Рибки (Nic523200) Чудова пірамідка-кораблик, яку можна скласти самостійно з маленьких деталей-рибок! Чудово розвиває дрібну моторику, деталі шалено приємні на дотик.
  • 1 052 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Схід Жовтий (Nic523320) Жовтий схід сонця над зеленим лугом — це захопливий розвивальний конструктор для дітей від німецького виробника іграшок Nic . Набір упакований у поліетиленову плівку та складається з 16 деталей.
  • 1 133 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Схід Червоний (Nic523321) Червоний схід сонця над синім морем — це захопливий розвивальний конструктор для дітей від німецького виробника іграшок Nic . Набір упакований у поліетиленову плівку та складається з 16 деталей.
  • 1 781 грн
    Конструктор Nic дерев'яний Тоскана великий 36 елементів (Nic523310) Дерев'яний конструктор німецького виробника іграшок Nic допоможе дитині зануритися у світ дитячої фантазії. Набір конструктора надійно упакований під прозорою поліетиленовою плівкою.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out