Категории

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Список товаров по производителям Magplayer

  • 1 587 грн
    Конструктор магнітний Magplayer 68 елементів (MPK-68) Дуже цікавий набір магнітного конструктора Magplayer , який дасть змогу побудувати справжню залізну дорогу, разом із поїздом і невеликим вагоном. Для цього передбачено 68 різних деталей: як геометричних фігур, так і рухомих і декоративних елементів.
  • 1 464 грн
    Конструктор магнітний Magplayer 83 елементи (MPA-83) Розвивальний магнітний конструктор Magplayer створено для розвитку дітей — їхньої логіки, мислення, творчості та навіть моторики рук. Цей набір містить 83 елементи: трикутники, квадрати, ромби, трапеції, а також розвивальні вставки з різними позначками.
  • 1 457 грн
    Конструктор магнітний Magplayer 86 елементів (MPT-86) Конструктор Magplayer для дітей складається з магнітних деталей, які легко поєднуються між собою. Крім інструкції, до набору входять фігури як квадрати, трикутники, арки й віконця, з яких можна скласти навіть будиночок.
  • 1 538 грн
    Конструктор магнітний Magplayer 98 елементів (MPA-98) Магнітний набір для розвивальних ігор із дітьми допоможе весело навчити дітей логічно мислити і правильно працювати руками. 98 різних елементів — як геометричних, так і рухомих, дадуть змогу зібрати велику кількість різних фігур, починаючи від звичайних і завершуючи зовсім неймовірними витворами.
  • 169 грн
    Платформа на колесах Magplayer 2 елементи (MPB-2) Набір додаткових деталей для магнітних конструкторів Magplayer . У комплекті знайдете 2 платформи на коліщатках.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out