Категории

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Список товаров по производителям Енджино

  • 765 грн
    Конструктор Engino Stem Як працює теплиця (STL23) (9869205580264) Завдяки цьому STEM-набору юні ботаніки зможуть виростити власні рослини з насіння у повністю функціональній теплиці, яку вони побудують самі. Експерименти продемонструють маленьким фермерам, яким чином такі умови, як світло, температура та вологість, впливають на їхній врожай.
  • 6 882 грн
    Міні-набір STEM-робототехніка Engino (E20.1) Маленькі інженери виведуть свої навички програмування на новий рівень та розвинуть основні навички STEM (наука, технологія, інженерія та математика). Набір поставляється з усім необхідним, щоб почати викладання вже сьогодні: 267 деталей конструктора для збірки 38 моделей, структуровані плани уроків, готові...
  • 2 381 грн
    Міні-теплиця на 9 горщиків Engino (STH81) Міні-теплиця від Engino – це автоматизована система для вирощування невеликої кількості будь-якої агрокультури. Завдяки сучасній комплектації та легкій вазі, теплиця чудово підійде під будь-який інтер'єр будинку чи офісу.
  • 6 882 грн
    Набір STEM-робототехніки Engino (E15.1) Навчальний набір Qboidz & Junior Robotics – ідеальне рішення для дошкільнят та молодших школярів (віком 5-7 років). Розвивайте творчість, вчитеся кодувати та приводьте в рух власні моделі роботів.

No products

To be determined Shipping
0 грн Total

Check out