Категории

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Просмотренные товары

Популярные товары

Самые продаваемые

  • 485 грн
    Старовинний паровоз для залізниці BRIO (33617) Цей старовинний паровоз для залізниці. Цікаве та легке управління допоможе дитині довше тримати інтерес до іграшки.
  • 445 грн
    Ліхтарний стовп для залізниці BRIO (33836) Ліхтарний стовп для залізниці BRIO (33836) - двосторонній світлодіодний ліхтар, який надає тепле світло вашій залізниці і може вмикатися та вимикатися за допомогою простої червоної кнопки. Через кілька хвилин ліхтарний стовп автоматично вимкнеться, щоб зберегти заряд батареї для наступної гри.
  • 1 781 грн
    Контейнерний кран BRIO (33996) Контейнерний кран BRIO (33996) - сідайте на цей великий зелений залізничний аксесуар і починайте роботу. Відмінний додаток до колекції BRIO та маса веселощів для дитини.
  • 1 052 грн
    Стартовий набір розширень для залізниці BRIO 13 ел. (33394) Більше рейок - більше веселощів.
  • Brio

    728 грн
    Евакуатор для залізниці BRIO (33528) Ви ще ніколи так не раділи поломці машини, як з цим набором! Іграшковий, але на вигляд як справжній, евакуатор приїде до вас на допомогу.
  • 297 грн
    Іграшка-конструктор «Пікселі» Пес Патрон, 260 деталей(VTK0016) Іграшка-конструктор дитяча 'Пікселі' Пес Патрон, 260дет., в кор. 10*10*10см Характеристики Іграшка-конструктор «Пікселі» Пес Патрон, 260 деталей(VTK0016) Вік 6 років 7 років 8 років 9 років Габарити упаковки 10 х 10 х 10 Країна-виробник товару Україна
  • LEGO

    1 034 грн
    Конструктор LEGO Пряниковий будиночок Санти 50 деталей (10976) Новий ігровий набір від LEGO DUPLO - Пряничний будиночок Санти (10976) наповнений яскравими святковими елементами для творчої настрою вашого малюка. Розділіть веселі пригоди зі своїм малюком.
  • iBlock

    455 грн
    Конструктор IBLOK МегаCar Білий спорткар 276шт. (PL-921-295) Конструктор 'МегаCar Білий спорткар' від IBLOСK Конструктор IBLOСK створений для допитливих малюків.
  • 103 грн
    Металевий хенд спіннер для рук: відмінне тренування! China Спіннер - модна іграшка, яка дозволить вам не тільки зайняти час, але і тренує дрібну моторику рук.
  • 838 грн
    Спіннер RESTEQ металевий Спіннерами називають невеликі іграшки-вертушки, призначені для того, щоб обертати їх у руці. Його можна крутити будь-де, він компактний і легко поміститься в кишеню.
  • 36 грн
    Модуль датчика швидкості для Arduino Модуль датчика швидкості оптопара Arduino — це оптичний щілинний датчик, в який поміщається об'єкт для зчитування кількості та частоти обертань. Такий пристрій широко застосовується для створення різних роботизованих іграшок, наприклад для контролю руху в колісних роботах.
  • Smoby

    842 грн
    Набір іграшок для ванної на присосках Cotoons Funny animals Smoby IG116526 Набір іграшок для ванної чудовий подарунок для дитини. Особливості: підставка - плавучий острів, 4 кольорові бризки: морська зірочка, кит, краб і раковина, фігурка - жабеня Вабап, кит - вирва, всі іграшки на присосках, легко кріпляться до плитки і стінок ванни, на підставці є місце...
  • 175 грн
    Пищалка Гумова тварина B-331 4 шт у сітці (Краб) Набір пискавок B-331 - це іграшки для купання біля ванни. Всі дітки люблять купатися з іграшками, які мило плавають біля ванни.
  • 66 грн
    Дитячий набір 'Пірамідка'ТехноК 4654TXK, 7 елементів Іграшка «Пірамідка» – це класичні пірамідки з 7-ми елементами, квадратної форми, які за своєю конструкцією імітують вежі середньовічного замку – з вікнами та дверима та кам'яною кладкою. Порядок кольорів елементів, підібраних у порядку кольорів природної радуги.
  • Rtoys

    242 грн
    Ігровий набір чарівна паличка (звук, світло) і оправа для окулярів Гаррі Поттера (GPS201) Довжина палички: 36 см Комплектація: палиця і оправа Гаррі Поттер - хлопчик який вижив. Таке прізвисько вищезгаданий Гаррі, отримав завдяки випадку, що змінив всю його життя.
  • Children's Fun

    2 358 грн
    Сенсорна дитяча фотокамера з Wifi C4 Kitty Кішечка з карткою пам'яті 16 Гб Новинка 2022 року! Вперше з сенсорним екраном!
  • 249 грн
    Магніт смуговий лабораторний Навчальне Обладнання Магніт смуговий лабораторнийВикористовується в якості роздаткового матеріалу під час вивчення природознавства та при проведенні практичних робіт. Технічні характеристики: - габаритні розміри магніту не менше 70х10х8мм - маса не більше 0,15 кг ' Характеристики Магніт смуговий лабораторний Навчальне...
  • Руді

    197 грн
    Райдужна паличка (звуки дощу) Руді (МІ012у) Іграшка 'Райдужна паличка'. Являє собою прозору, закриту з обох сторін колбочку.
  • Ranok-Creative

    63 грн
    'Магнітна абетка ENGLISH ALPHABET' 13133004Р Картки на магнітах підходять для навчання і розвитку дітей як вдома, так і в дитячому садку або школі. Граючи, дитина в легкій і веселій формі отримає нові знання та навички, необхідні в подальшій діяльності, а прості ігрові елементи дадуть можливість самому придумувати варіанти ігор.
  • Hasbro

    1 665 грн
    Интерактивная игрушка Малыш Единорог FurReal Sweet Jammiecorn Unicorn Interactive Plush Toy Игрушка FurReal Малыш Единорог это милый и мягкий питомец, который идеально подходит для того, чтобы дети могли его обнять и подержать. Детям понравится ухаживать за своей игрушкой они могут кормить ее из бутылочки, и она издает очаровательные причмокивающие и...