Категории

Фильтрация

Бренд

No choice available on this group

Размер

No choice available on this group

Цвет

No choice available on this group

Цена

No choice available on this group

Скидки

Пока нет товаров со скидками.

Просмотренные товары

Популярные товары

Самые продаваемые

  • 80 грн
    Механічний робот, що обертається, спіннер трансформер павук синій Розвивають навички координації очей та рук, навички дрібної моторики та розширюють кругозір. Дивовижні іграшки для інженерних чи художньо налаштованих дітей.
  • 62 грн
    Ручний спіннер із підшипниками (вертушка)! Найкраща ціна, доставка по Україні!
  • Arduino

    2 147 грн
    Набір студента ArduinoKit 2020 Education Kit + USB FLASH 64GB Навчальний набір Arduino для студента - це ексклюзивний Стартові набори на базі покращеної плати мікроконтролера Arduino UNO мають дуже багато датчиків і модулів для складання і навчання програмуванню і такої науки як робототехніка. USB FLASH об'ємом 64 Гб Ви отримаєте в подарунок.
  • 2 592 грн
    Робот автомобіль набір багатофункціональний 4WD BT Robot Car V2.0 (2020) для Arduino Набір автомобільного робота для складання на мікроконтролері Arduino Uno R3 це найкращий подарунок для радіоаматора-початківця та електронника. Багатофункціональний розумний автомобіль Arduino 4WD car v 2.0 оновлене складання добре зарекомендувавши себе як надійний та...
  • Waveshare

    4 184 грн
    Конструктор Waveshare PiRacer AI Kit (17674) PiRacer DonkeyCar - автономний робот-автомобіль з штучним інтелектом на Raspberry Pi 4 Model B. - ( Raspberry Pi 4 Model B не входить в комплект поставки!!!) 'Розумний робот' завжди був і буде улюбленим проектом для любителів електроніки і комп'ютерної техніки, однак як же робот може бути розумним, якщо у нього...
  • WowWee

    5 831 грн
    Робототехніка WowWee Щеня-робот Чіп (W0805) Chip – це дуже розумна, ласкава і активна собака. Є тільки одне, що відрізняє його від інших домашніх улюбленців – те, що у нього штучний інтелект!
  • ESP

    965 грн
    Робот павук ESP8266, NodeMCU 1. Опис: Робот павук - відмінний навчальний кoнcтpуктop у вигляді пaвукa, який долає перешкоди і в точності передає рухи справжньої комахи.
  • Bambi

    560 грн
    Один з головних героїв фільму про трансформерах може стати кращим другом Вашої дитини! Грати з ним можна годинами, адже він стільки всього вміє.
  • 531 грн
    Радіокеровані іграшки з дитинства привчають дитину до контролю швидкості, виховують в ньому уважність і розвивають реакцію. У такому разі іграшки виступають в якості тренажера і приносять радість.
  • Без бренда

    1 012 грн
    Дитяча іграшкова пісочниця з набором пасочок HG 1125 4-х поверхове дерево з пташками для піску та води Ця чарівна іграшка сповнена магії. Вона стане чудовим заняттям для дитини у спекотні літні дні.
  • Simba

    539 грн
    Желе-сніг для ванни Simba T_5955362 Желе для дитячої ванни. Продукт пройшов дерматологічні випробування і повністю безпечний для дітей.
  • Funny Ducks

    170 грн
    Качка Україночка гумова FunnyDucks L1069 Качка Україночка гумова FunnyDucks L1069 Качка Україночка - одна з більш ніж 100 різновидів дизайнерських качок-персонажів. Призначені для ігор у воді, на вулиці і вдома, при натисканні видають тихий писк звук.
  • Intex

    165 грн
    Надувний м'яч Intex 59060 Веселка (91 см) Кольорові смужки Надувний м'яч Intex 59060 Веселка (91 см) Кольорові смужки Пляжний м'яч Intex прикрашений логотипом та яскравими кольоровими смугами. Надуть м'яч можна вручну або за допомогою насоса.
  • Funville

    174 грн
    Чарівні палички Funville, Пупси і ляльки Чарівна паличка зі звуковими і світловими ефектами блакитного кольору (FV75299-3) Порадуйте маленьку принцесу стильним аксесуаром від Funville!Ні одна маленька принцеса не може обійтися без стильних аксесуарів, що доповнюють її неповторний образ. Кожен помах чарівної паличкою буде супроводжуватися світловими і...
  • Funville

    285 грн
    Чарівна паличка FunVille Sparkle Girls (FV75039-1) (10-503332) Ваша донечка мріє стати феєю і творити добрі дива? Це можливо!
  • IGRUSHA ІГРУША

    480 грн
    Трек GD 15 A (12) 356 дет, 646 см дорога, в коробці Якщо Ви хочете облаштувати по справжньому крутий автотрек, зверніть увагу на поклик хижих джунглів! Модель GD - 15A стане справжнім випробуванням для високошвидкісної гонки на виживання.
  • Razor

    1 814 грн
    <,p>,Razor RipStik RipSurf это шедевр который превращает обычную скейтборд доску в настоящий серфборд, RipSurf на сегодня является лучшим и единственным патентом, который дает возможность почувствовать себя серфером и получить ощущение скольжения по волнам, только будучи при этом на земле. Рипсерф на первый взгляд сделан как обычный рипстик с двумя...
  • 500 грн
    Набір для створення прикрас kiddiboom Pop-beads 300+ деталей Pop-beads - це розвиваючі іграшки для малюків, де за допомогою намистин дівчинки можуть грати в ігри створюючи прикраси своїми руками. Конструктор біжутерії Pop-beads ідеальна іграшка для дівчаток від 3 років.
  • 599 грн
    Super Zings - чудова іграшка для кожної дитини, яка любить створювати колекцію статуеток. Цей набір стане чудовим початком та доповненням до колекції із серії Super Zings 10 Super Things RESCUE FORCE Фігурки Super Zings із останньої, 10-ї серії Rescue Force Breakmania – цей головоріз чудово вміє розбити будь-який цінний предмет – він знищує все на своєму...
  • Maisto

    420 грн
    Модель мотоцикла Yamaha Vmax 1:18 Maisto (M2781) Добре деталізована модель мотоцикла Yamaha Vmax від компанії Maisto - одного зі світових лідерів виробників масштабних моделей. Характеристики: Виробник: Maisto Масштаб: 1:18 Марка: Yamaha Модель: Vmax Упаковка: Так Амортизація: Так Розміри моделі: ~ 12см x 4.5см x 6.5см Розміри упаковки: ~ 15.5см x 5.5см x...